(Her) Inrichting speelplekken

Buitenspelen is leuk, leerzaam en gezond. De gemeente Gooise Meren zorgt daarom voor leuke speelplekken in de wijken. Na verloop van tijd zijn de speelplekken toe aan vervanging, daarom knappen we elk jaar een paar speelplekken op. Daarbij letten we op de doelgroep en speelmogelijkheden in de omliggende buurt. 

Locaties
In 2022 richten we speelplaatsen in Gooise Meren opnieuw in. Ontwerpbureau Speelplan ondersteunt de gemeente hierbij. Op deze website vindt je alle informatie over de speelplekken die speelplan oppakt. Het gaat om de volgende speelplekken: 

Participatie 
Bij de ontwikkeling van deze speelplekken betrekt de gemeente Gooise Meren graag de bewoners en omwonenden. Dit gebeurt via een uitgebreid participatieproces met als doel om tot het beste speelplek ontwerp te komen. Via deze website houden wij bewoners en omwonenden op de hoogte van het proces en vragen wij hen mee te denken over de inrichting. We betrekken de bewoners en omwonenden op de volgende momenten: 

 

Voor elke locatie is een locatiepagina aangemaakt. Klik op het menu aan de linkerkant op de locatie waar je meer informatie over wilt hebben. 

 

Doctor J. th. de Visserlaan

Eendrachtpark

Korte Heul

Flevolaan

De Spiering