(Her)Inrichting speelplekken

De gemeente Helmond zorgt graag voor een bespeelbare woonomgeving. Dit betekent dat speelplekken veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk en vooral heel leuk moeten zijn. Daarom wordt elk jaar een aantal speelplekken opgepakt om opnieuw in te richten of om te vormen naar andere speelvormen.

Locaties

In 2021 / 2022 worden er speelplekken in Helmond opnieuw ingericht. Normaal gesproken gaan we graag met kinderen en andere bewoners in gesprek over de inrichting buiten op de speelplek zelf. Door de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk. Op deze website vind je daarom meer informatie over de speelplekken die in 2021/ 2022 worden aangepakt . Het gaat om de volgende speelplekken:

 

In 2022 gaan we weer starten met de voorbereidingen voor de herinrichting van diverse speelplekken in de gemeente Helmond. De aanleg van deze speelplekken zal dan in

2023 plaatsvinden. Op deze website vind je daarom meer informatie over de speelplekken die we opnieuw gaan inrichten . Het gaat om de volgende speelplekken:

 

Voor elke locatie is een locatiepagina aangemaakt. Klik op het menu aan de linkerkant op de locatie waar je meer informatie over wilt hebben.