Krimpen aan den IJssel

Locatie: Speelplek Lupine
Periode: April 2023

Speelplek Lupine in Langeland

Wat gaat er veranderen?

De speelplek aan Lupine krijgt een nieuwe inrichting. De speeltoestellen zijn al weggehaald. Er komen nieuwe speeltoestellen voor terug.

Meedenken

We vinden het belangrijk dat bewoners (jong en oud) meedenken over de nieuwe inrichting. Op de pagina Denk mee! kunt u zien hoe u dat kunt doen.

Op de hoogte blijven?

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Meedenken over deze speelplek

Binnenkort ontvangen omwonenden een brief van de gemeente waarin zij worden uitgenodigd voor een bewonersbijeenkomst over deze speelplek en de speelplek aan Anemoon. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de plannen voor deze speelplek en kunt u een reactie geven. Ook horen we graag welke ideeën omwonenden hebben voor de speelplek. We hechten hierbij niet alleen waarde aan de reacties en ideeën van de volwassenen, maar ook zeker aan die van de kinderen!

Vragenlijst

Indien u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst, dan kunt u via de knop hieronder de online vragenlijst invullen.
U kunt de vragenlijst t/m zondag 30 april 2023 invullen.

Ontwerp en planning

Enkele weken na de bijeenkomst kunt u via deze website het voorlopige ontwerp bekijken en uw reactie geven. Ook komt er een centrale bijeenkomst in het gemeentehuis waar u tegen die tijd een uitnodiging voor ontvangt. Aan de hand van alle reacties zullen we vervolgens het definitieve ontwerp maken.

En zo zal het worden!

Wanneer het ontwerp klaar is, kunt u deze hier bekijken.

We streven er naar om de speelplek in 2023 klaar te hebben.