IJsselstein

Locatie: Diverse locaties
Periode: 2022-2023

Uitvoeringsplannen 2020-2025 per wijk

Wat gaat er veranderen?

Deze uitvoeringsplannen laten tot en met het jaar 2025 zien wat er gaat gebeuren met speelplekken in jouw wijk.

Planning

We willen zo snel mogelijk starten met de speelplekken die in 2021 gepland zijn, zodat de kinderen er hopelijk dit jaar al lekker kunnen spelen. Daarom ligt de focus op dit moment op 2021 en hebben wij tijdens de bewonersavonden in maart alleen de reacties op de plannen die wij in 2021 willen uitvoeren, besproken.

Voor de plannen vanaf 2022 informeren wij onze inwoners in het jaar dat de speelplekken heringericht worden.

Op de hoogte blijven?

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Meedenken over deze speelplek

Binnenkort ontvangen omwonenden een brief van de gemeente waarin zij worden uitgenodigd voor een bewonersbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de plannen voor deze speelplek en kunt u een reactie geven. Ook horen we graag welke ideeën omwonenden hebben voor deze speelplek. We hechten hierbij niet alleen waarde aan de reacties en ideeën van de volwassenen, maar ook zeker aan die van de kinderen!

Vragenlijst

Indien u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst, dan kunt u in een later stadium de online vragenlijst invullen. U kunt de vragenlijst {datum} invullen.

Resultaten online enquête en de speeltuinbouwer

Zodra de vragenlijsten zijn verzameld zullen we op deze locatie de uitkomsten delen met belangstellenden. Ook zal het voorlopige ontwerp hier geplaatst worden.

En zo is het geworden!

Wanneer de ontwerpen zijn goedgekeurd zullen we deze hier publiceren.