Alphen aan den Rijn

Locatie: Plutostraat
Periode: 2024

Aan de Plutostraat komt een nieuwe speelplek.

Wat gaat er veranderen?

Aan de Plutostraat wordt de oude speelplek vervangen voor een nieuwe speelplek.

Samen ontwerpen op locatie

We willen de bewoners betrekken bij deze herinrichting. Om de wensen van de kinderen en omwonenden te onderzoeken, organiseert de gemeente een ontwerpbijeenkomst op locatie. Omwonenden zijn uitgenodigd via een bewonersbrief.

Op de hoogte blijven?

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Participatiebijeenkomst.

We willen de bewoners betrekken bij deze herinrichting. Om de wensen van de kinderen en omwonenden te onderzoeken, organiseert de gemeente een ontwerpbijeenkomst op locatie. Omwonenden zijn uitgenodigd via een bewonersbrief.

Terugkoppeling definitief ontwerp

Na het ontvangen van alle reacties tijdens de participatiebijeenkomst wordt er een definitief ontwerp opgesteld. Deze zal onder het kopje ‘definitief ontwerp’ te zien zijn.

En zo is het geworden!

Wanneer het definitief ontwerp is goedgekeurd zal deze hier worden gepubliceerd.