Skatepark

Locatie: De Geerenweg, Baarn
Periode: 2023

Skatepark Geerenweg

Wat gaat er gebeuren?

Buitenspelen en sporten is leuk, leerzaam en gezond. De gemeente Baarn vindt het belangrijk dat kinderen buiten kunnen sporten, daarom zijn er aan ‘De Geerenweg’ verschillende sportaccommodaties aangelegd. Hieronder valt ook het skatepark. Samen met gebruikers en bewoners wordt er overlegd hoe ze deze sportplek heringericht willen zien. Dit kan op de volgende manieren en momenten:

Speeltuinbouwer

De speeltuinbouwer is een online tool speciaal ontwikkeld voor jongeren waarmee ze hun eigen speel- of sportplek kunnen ontwerpen. Jongeren kunnen aan de hand van bouwstenen de sportplek invullen met sporttoestellen waarop zij graag willen skaten. Deze bouwstenen nemen ruimte in en kosten muntjes. De jongeren zijn daarmee gebonden aan de beschikbare ruimte en budget, zodat het ontwerp ook realiseerbaar blijft.

Wilt u de online speeltuinbouwer invullen, klik dan op het kopje ‘Denk mee’.

Bewonersavond

Op deze avond kunt u met de gemeente Baarn en met ontwerpbureau Speelplan in gesprek om uw gedachten, wensen en idee├źn te delen. Deze informatie verzamelen wij middels reactieformulieren en worden meegenomen tijdens de gesprekken over de invulling van de sportplek. Ook is er de mogelijkheid om op deze avond een fysieke variant te maken van de speeltuinbouwer en wordt de werking van de online variant uitgelegd.

Locatie: Geerenplein 12, Baarn
Datum: 25 mei 2023.
Tijd: 19:30 uur

Reactie voorlopig ontwerp

Zodra er een voorlopig ontwerp is gemaakt wordt deze op deze pagina gedeeld.
U kunt een reactie geven op dit ontwerp onder het kopje ‘Denk mee’.

Online speeltuinbouwer

Via de online speeltuinbouwer kunt u uw eigen skatepark ontwerpen. Wij zijn erg benieuwd hoe u wilt sporten op de speelplek. Het reactie termijn loopt van 26 mei tot en met 9 juni 2023.

Ontwerp Skatepark Geerenweg

Wanneer er een goedgekeurd ontwerp is zullen we deze hier publiceren.