{gemeente}

Locatie: {straat / locatie}
Periode: {maand jaar}

Speelplek {xxx}

Wat gaat er veranderen?

De speelplek aan de {straatnaam} wordt omgevormd. Dit houdt in dat de speeltoestellen verwijderd zullen worden en dat de plek een nieuwe, groene inrichting krijgt. Er komen geen nieuwe speeltoestellen terug maar door speelaanleidingen te plaatsen zoals {invoegen speeltoestellen} kan er nog steeds fijn gespeeld worden op deze plek.

Planning

Enkele weken na de bijeenkomst kunt u via deze website het voorlopige ontwerp bekijken en uw reactie geven. Ook komt er een centrale bijeenkomst in het gemeentehuis waar u tegen die tijd een uitnodiging voor ontvangt. Aan de hand van alle reacties zullen we het definitieve ontwerp maken.
We streven er naar om de plek voor {opleverdatum project} klaar te hebben.

Op de hoogte blijven?

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Meedenken over deze speelplek

Binnenkort ontvangen omwonenden een brief van de gemeente waarin zij worden uitgenodigd voor een bewonersbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de plannen voor deze speelplek en kunt u een reactie geven. Ook horen we graag welke ideeën omwonenden hebben voor deze speelplek. We hechten hierbij niet alleen waarde aan de reacties en ideeën van de volwassenen, maar ook zeker aan die van de kinderen!

Vragenlijst

Indien u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst, dan kunt u via deze link de online vragenlijst invullen. U kunt de vragenlijst {datum} invullen.

Resultaten online enquête en de speeltuinbouwer

Zodra de vragenlijsten zijn verzameld zullen we op deze locatie de uitkomsten delen met belangstellenden. Ook zal het voorlopige ontwerp hier geplaatst worden.

En zo is het geworden!

Wanneer de ontwerpen zijn goedgekeurd zullen we deze hier publiceren.