Rijswijk

Locatie: Tulpstraat
Periode: 2024

Op de Tulpstraat komt een speelplek.

De Tulpstraat heeft uitgebreid onderhoud nodig. Dit onderhoud gaat de gemeente Rijswijk zowel boven de grond (stoep, wegdek, bomen, groen) als onder de grond (riolering, gas- en waterleiding) uitvoeren. Deze werkzaamheden willen we gecombineerd uitvoeren. Dit biedt ook de mogelijkheid om de straat en het basketbalveld opnieuw in te richten.

We willen op het sportveld een veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk en vooral hele leuke speelplek creƫren. Dit betekent dat de huidige sporttoestellen plaats maken voor een nieuwe inrichting met nieuwe speeltoestellen en speelaanleidingen.

Laat nu weten hoe jij hier in de toekomst wilt spelen!

We willen de bewoners betrekken bij deze herinrichting en dit kan op verschillende manieren. Wilt u laten weten hoe u of uw kind(eren) hier in de toekomst wilt spelen? Vul dan de vragenlijst in onder het kopje ‘Denk mee’. Of kom naar de participatieavond in april en laat een reactie achter op het voorlopig ontwerpvoorstel. Meer informatie over deze avond kunt u vinden onder het kopje ‘Denk mee’.

Vragenlijst Tulpstraat

Door middel van een online vragenlijst kunt u laten weten hoe u of uw kinderen hier de komende jaren wilt spelen.
Dit kan vanaf zaterdag 23 februari t/m vrijdag 8 maart.

Terugkoppeling voorlopig ontwerp

Na het ontvangen van alle reacties zal er een voorlopig ontwerpvoorstel worden opgesteld die op de participatieavond in april zal worden getoond.
Op deze avond kunnen bewoners een reactie geven op het ontwerp. Daarna zal er een definitief ontwerpvoorstel worden opgesteld.

Participatie avond
Datum: 25 april.
Locatie: n.t.b.
Tijd: n.t.b.

En zo is het geworden!

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd zal deze hier worden gepubliceerd.