Sinnigvelderstraat

 

Opknappen trapveld Sinnigvelderstraat

 

Wat gaat er gebeuren?

Het trapveld aan Sinnigvelderstraat wordt binnenkort opgeknapt. Er is gekozen voor een landschappelijke inpassing met aan de lange zijdes van het veldje een nette parkrand. Op de kopse kant komen nieuwe ballenvangers in ongeveer dezelfde maatvoering als de huidige ballenvangers. De bestaande bankjes direct naast het trapveldje worden iets verderop in het park herplaatst. Het veldje wordt mede op verzoek van omwonenden voorzien van multifuntioneel kunstgras geschikt voor meerdere balsporten. Boven de doeltjes worden ook baskets geplaatst. 

Een verzoek om het (gras)volleybalveldje ook te voorzien van beachzand bleek niet haalbaar. Dit is ons afgeraden door afdeling beheer vanwege recente incidenten met glaswerk in het zand elders. Kortom we hebben wel verschillende maar niet alle wensen kunnen meenemen. 

Doel van de opknapbeurt is het meer laten sporten en bewegen van de kinderen in de buurt. De gemeentelijke buurtsportcoaches staan klaar om straks leuke activiteiten te organiseren op het veldje. 


Ontwerp

Het ontwerp en een voorbeeld-referentie foto vind je hieronder. Klik op de afbeelding om de planschets beter te bekijken. 

 


Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u een mail sturen naar r.duijs@amsterdam.nl. Dit kan uiterlijk tot 13 december 2021.