Speel- en sportplek Sportparklaan 

 

Speel- en sportplek Sportparklaan

 

Nieuwe inrichting speelplek

De sport- en speellocatie aan de Sportparklaan krijgt in 2021 een nieuwe inrichting. Bewoners hebben in december 2020 meegedacht over het ontwerp via een online vragenlijst. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen en daar willen we iedereen graag voor bedanken.
 

Definitief ontwerp

Het heeft even geduurd voordat we een definitief ontwerp online konden plaatsen. Eerst moest worden onderzocht hoe de afwatering van het grasveld verbeterd kan worden. Hiervoor is inmiddels een plan gemaakt. Kinderen en bewoners hebben bij het invullen van de enquête gekozen voor het klimtoestel met glijbaan. Ook komt er een extra wip voor jonge kinderen.

Een aantal bewoners heeft in de enquête melding gemaakt van zwerfafval.  De gemeente kijken wat ze hieraan kunnen doen. Meldingen maken over afval of andere zaken in de openbare ruimte kan via https://meldingenweesp.amsterdam.nl/incident/beschrijf
 

Wensen die niet zijn meegenomen

Andere wensen die bewoners in de enquête hebben aangegeven zijn meer verlichting en grotere doelen. Dit wordt niet aangepast. Grotere doelen veroorzaakt mogelijk (geluids) overlast tussen de flats. Meer verlichting lijkt de gemeente niet noodzakelijk nu het aantal bankjes op het plein wordt verminderd.

Het nieuwe, aangepaste ontwerp vind je hieronder.

Plaats een reactie